Vores tandbehandlinger

Dine egne tænder - hele livet. Det er en af mange målsætninger hos Tandlægerne Fyrvej. Et realistisk mål for langt de fleste, der jævnligt modtager kvalificeret behandling og vurdering af deres tænder.

Behandlingsplaner

Langsigtede behandlingsplaner er en naturlig del af dit besøg hos os.

I fællesskab med dig finder vi den rette behandling, hvorefter vi laver løbende status på dit tandsæt. På den måde sikrer vi os, at du har sunde og rene tænder – hele livet.

Planen for behandlingen af dine tænder kan ofte opdeles i flere faser: en akut fase, hvor eventuelle smerter og generende tilstande afhjælpes, en fase, hvor caries og tandkødsproblemer afhjælpes, og endelig en plan for den fase, hvor tandsættet forstærkes, og hvor der tages store hensyn til det æstetiske resultat.

I din personlige behandlingsplan taler vi med dig om, hvilke behandlinger der er nødvendige i fremtiden, og hvordan du selv kan være med til at forebygge. Planen indeholder også opfølgning og kontrol af behandlingerne.

Hos Tandlægerne Fyrvej er du altid selv med til at vurdere og bestemme forløbet af behandlingsplanen.

Vi tilbyder følgende behandlinger

Book en tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Book

Tilsyn

Styrelsen for Patientsikkerhed har været på tilsynsbesøg på klinikken. Alt er i orden, så du kan trygt sætte dig i stolen hos os.

Se rapporten