Hvad siger vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

“Jeg er glad for at komme på klinikken. Dejlig afslappet atmosfære og er især glad for min tandlæge Marianne og assistent Aga. De har et godt samarbejde.”

Patient, Tandlægerne Fyrvej

Patient-udtalelse

“Jeg havde en meget positiv oplevelse i forbindelse med implantatbehandling, hvilket blev udført yderst professionelt og absolut smertefrit gennem hele forløbet.”

Patient, Tandlægerne Fyrvej

Patient-udtalelse

“Jeg er ny patient på klinikken. Jeg fik hurtigt en tid ved et meget sødt personale, som tog mig alvorligt. Jeg glæder mig næsten til at komme igen.”

Patient, Tandlægerne Fyrvej

Patient-udtalelse

“Min historik på klinikken går mere end 25 år tilbage. Gert har været min tandlæge i hele perioden og jeg er altid blevet godt behandlet.”

Patient, Tandlægerne Fyrvej

Patient-udtalelse

“Jeg har en utrolig behagelig tandlæge hos Jer. Jeg er tryg, når jeg sætter mig i stolen og har fuld tillid til Søren. Også de andre tandlæger, jeg har været i kontakt med, når jeg ikke har haft mulighed for at komme ind til Søren, har været behagelige og omhyggelige, og jeg føler de gør deres arbejde godt.”

Patient, TANDLÆGERNe Fyrvej

Patient-udtalelse

“Jeg synes bestemt altid, at jeg får en venlig og god behandling hos jer. David, jeg går hos, er utrolig omhyggelig og jeg har indtryg af, at tingene skal være 100 % i orden. Så selvom jeg ikke er vild med at gå til tandlæge overhovedet, så går jeg altid derfra med en god oplevelse alligevel.”

Patient, Tandlægerne Fyrvej

Mød medarbejderne

Når du kommer på klinikken, bliver du mødt af vores smilende og professionelle medarbejdere.

Mød os

Book en tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så book din tid her.

Book